Domov Blagovne znamke

DellDell je svetovno podjetje na področju informacijskih tehnologij. Načrtuje, razvija, proizvaja in distribuira računalniške sisteme.Družba prek svojih hčerinskih družb ponuja svojim strankam široko paleto rešitev in storitev, ki se dostavijo neposredno in prek drugih distribucijskih kanalov. Dellova poslovna strategija temelji na kombinaciji direktnega modela in distribucijskih kanalov.
Veeam Software razvija inovativno programsko opremo za upravljanje in za  zaščito podatkov v okoljih VMware vSphere ter je vodilno na svetu na tem področju.Allied Telesis je eden od vodilnih svetovnih proizvajalcev IP/Ethernet omrežnih rešitev in storitev.


Sedež podjetja je na Japonskem. S svojimi podružnicami po celem svetu pa zagotavljajo podjetjem, organizacijam in javnim institucijam svoje storitve, podporo in dobavo po celem svetu.

Njihova partnerska mreža vključuje največje in najbolj zaupanja vredne distributerje, integratorje in ponudnike rešitev, da strankam zagotovijo neposredno lokalno podporo in servis.


Kot vodilni ponudnik omrežne IT infrastrukture Allied Telesis danes omogoča učinkovito in zanesljivo zagotavljanje glasovnih, video in podatkovnih storitev, ki so posledica hitro naraščajočih potreb/zahtev v modernem svetu.

wysePodjetje Wyse Technology je vodilni ponudnik rešitev in storitev za uporabniško    računalništvo v oblaku (ang. cloud client computing). Njihove rešitve omogočajo zamenjavo nezanesljivih, dragih in manj varnih klasičnih namiznih računalnikov s posebnimi tehnološko naprednimi napravami za uporabo računalništva v oblaku in orodji za lažje centralno nadziranje, posodabljanje in vzdrževanje.SonicwallPodjetje SonicWALL je ponudnik programskih in strojnih požarnih pregrad, namenjene zaščiti digitalnih komunikacij med sedežem podjetja in podružnicam, varni širokopasovni dostop do interneta in filter vsebin. Ostali produkti in programska oprema zagotavljajo varnostno kopije podatkov. SonicWALL, ponuja tudi storitve, kot so filtriranje vsebin in preprečevanje vdorov. Podjetje prodaja večinoma prek distributerjev.
Force 10Force10 Networks je vodilni ponudnik rešitev na področju visokozmogljivih podatkovnih omrežij. V naboru produktov najdemo stikala, usmerjevalnike, stikala za dostop, in varnostne naprave. Produkti podjetja se uporabljajo predvsem v podatkovnih centrih.
AppAssureAppAssure podjetje ki razvija programske rešitve na področju izdelovanja varnostnih kopij. Njuhova programska oprema je bila nagrajena za najboljšo rešitev na področju varnostnega kopiranja in obnovitev po katastrofi za windows aplikacijske strežnike.
Quest softwareQuest Software je podjetje s širokim naborom programskih rešitev. Njihova rešitve so namenjene izboljševanju zmogljivosti aplikacij, upravljanju prehodov na nove platforme programske opreme in nadziranju pretoka podatkov preko poslovnih omrežij in interneta. Vse njihove rešitve, ki so prav tako združljive z Microsoftovim in IBM-ovim sistemom za podatkovne baze, se uporabljajo za diagnostiko omrežja, nadzor, nameščanje aplikacij in replikacijo podatkov v primeru sistemskih napak.SonicWALL, ponudnika programskih in strojnih požarnih pregrad za mala in srednje velika podjetja
Dell Allied Telesis