DELLEMC DISKOVNA POLJA POSPEŠIJO VAŠO IT TRANSFORMACIJO


Sodobna in hitra diskovna polja z napredno programsko opremo omogočijo do 126% ROI in so ključnega pomena, da ohranite korak pred konkurenco.  Opremljena z Intel® Xeon® Platinum processor in SSD diski omogočajo hitro delovanje aplikacij in povečanje produktivnosti. Dell EMC vodilni na trgu diskovnih polj omogoča uporabnikom izvajanje zahtevnih nalog:  »data duplication, thin-provisioning, space-efficient snapshots, data replication, advanced encryption, …«

Transformirajte vaš IT z vodilnimi DELLEMC diskovnimi polji.Dell EMC Unity 300 Hybrid Flash Storage


Dell EMC Unity 300 je začeten model v seriji hibridnih diskovnih polj DELLEMC Unity. Z njim lahko izvajate različne obremenitve in obdelave na preprost in ugoden način. Je idealen za oddaljene poslovne enote, podružnice in segment srednje velikih podjetij. Podpira tako SAN in NAS tehnologijo.


Izkoristite njegove prednosti  kot so "snapshots", lokalna in oddaljena replikacija podatkov, vgrajeno šifriranje, močna integracija z VMware-om, Microsoftom in OpenStack-om. Avtomatski "tier-ing" in "flash cashing" pa omogočata najvišjo stopnjo učinkovitosti sistema po najnižjih stroških.

Z CloudIQ-om pridobite inteligenten vpogled v zdravstveno stanje sistema, ki zagotavlja proaktivno spremljanje in napovedno analitiko na osnovi oblaka.  Poleg tega je tekoče delovanje preprosto s proaktivno pomočjo in avtomatizirano oddaljeno podporo.


Ključne funkcije:

- podpora VMware VVols

- zagotavlja 3,6TB do 2,4 PB maksimalne kapacitete

- vključuje 3D NAND TLC flash tehnologijo

- vključuje optimizirano zmanjševanje podatkov na vseh nivojih


SPECIFIKACIJE

 

SPECIFIKACIJE MODELA

Dell EMC Unity Hybrid Storage Tech Specs 

PROCESOR

Intel® Xeon® Platinum processor

OHIŠJE

2.5" SAS/Flash (2U), 25 drives 


3.5" SAS/Flash (3U), 15 drives

PROGRAMSKA OPREMA

Dell EMC Unity Base Software  


Unisphere Management  


Remote Protection  


Local Protection  


Ecosystem Integration

MAX FAST CACHE

800 GB 

MAX KAPACITETA

2.4  PB

POMNILNIK

48 GB 

MIN/MAX DISKI

6/150

FUNKCIJE

Fibre Channel  


NFS  


SMB 3.0 (CIFS)  


iSCS

VVOLS

9000

NAČINI

Hybrid Storage Array  


NAS Storage

V podjetju ALLDEA postavljamo različne infrastrukturne rešitve. V nadaljevanju vam predstavljamo eno od rešitev, ki jo imenujemo »KLASIČNA REŠITEV« in vključuje strežnike in diskovno polje DELLEMC.KLASIČNA REŠITEV Z DISKOVNIM POLJEM

V podjetju X, so se odločili za prenovo strežniškega dela IT sistema. Zaradi zahtev po neprekinjenem poslovanju smo se odločili uporabiti obstoječo strežniško opremo za potrebe rezervne lokacije in backupa, novo opremo pa smo namestiti v centralnem vozlišču. Ta sedaj predstavlja platformo za virtualizacijo oziroma za vse virtualne strežnike v podjetju.


Cilji ob prenovi so bili trije. Zagotoviti hitro in odzivno virtualno platformo z dovolj kapacitetami in možnostjo razširitve, online replikacijo ključnih podatkov na kolokacijo in učinkovit sistem za  arhiviranje podatkov. Predpogoj za začetek del je bila prenovljena hrbtenica omrežja, ki nam je omogočila redundanten 10GB priklop strežnikov na omrežje. Poleg tehnoloških ciljev smo nameravali opraviti prehod na novo infrastrukturo brez vpliva na delo uporabnikov. To nam je v celoti uspelo. Migracija podatkov je potekala v času delavnika. Skupaj z IT službo podjetja X smo izbrali klasično preverjeno rešitev. Ta temelji na dveh clustrih strežnikov, ki imajo podatke nameščene na diskovnem polju. Za nov cluster smo uporabili strežnike in diskovno polje DELLEMC. Strežniki so vsestranski, zanesljivi in razširljivi. Diskovno polje je jedro rešitve. Podpira vse tehnologije, ki naredijo rešitev zmogljivo in učinkovito. To so: uporaba različnih tipov SSD, tiering, kompresija in deduplikacija. Obstoječo opremo smo uporabili na rezervni lokaciji. Na strežnikih in diskovnem polju smo nadgradili strojno kodo in namestili enako verzijo platforme za virtualizacijo, kot na primarni lokaciji. Dobili smo cluster, ki omogoča vse vrste replikacije virtualnih strežnikov med lokacijama. Zelo pomemben del rešitve je Veeam backup za arhiviranje in replikacijo strežniške infrastrukture.  Rešitev smo definirali ob upoštevanju zahtev stranke. Te zahteve so hranjenje varnostnih kopij na diskih, ki se nahajajo na rezervni lokaciji in izdelava mesečne kopije arhiva na trak. Poleg izdelave varnostnih kopij smo nastavili tudi replikacijo ključnih podatkov. Pri replikaciji strmimo k čim manjši izgubi podatkov in čim hitrejšem okrevanju ob izpadu. Tem zahtevam zadostimo z replikacijo na nivoju aplikacije. V našem primeru je to urejeno za aktivni imenik, SQL in Exchange strežnik. Za vse preostale virtualne strežnike je to izvedeno z Veeam replikacijo. Zgoraj opisana rešitev je preverjena, klasična rešitev za velike stranke, ki zahtevajo hitro okrevanje ob napakah, s čim manjšo izgubo podatkov.Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside, and Intel Optane are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

Dell Allied Telesis