POVEZUJEMO TEHNOLOGIJE

Zagotavljamo celovito ponudbo informacijske in komunikacijske tehnologije, računalniške opreme in kakovostne programske rešitve. 

SPOZNAJTE NAŠE DEJAVNOSTI

Celovite IT rešitve

Z vami smo v vseh korakih – od svetovanja pri nakupu opreme pa vse do izgradnje kompleksnih IKT sistemov in njihovega vzdrževanja.

Produkti

Posodobite svoj pristop in izberite učinkovite produkte za optimizacijo poslovanja. 

Vzdrževanje

Pričakujte več kot vzdrževanje in servisiranje - proaktivno spremljamo vašo IKT infrastrukturo ter predlagamo njene dopolnitve in izboljšave.

Prodaja

Združujemo visoko usposobljene in motivirane sodelavce ter vzdržujemo tesnopartnerstvo s svetovno priznanim proizvajalcem DELLEMC.

SPOZNAJTE NAŠE PREDNOSTI

25+

Več kot 25 let partnerstva Dell EMC

Partnerstvo nam omogoča dostop do vrhunskih izdelkov, rešitev in svetovno priznanih strokovnjakov.

300

Več kot 300 strank po vsej Sloveniji

Zagotavljamo celovito podporo – od nasvetov pri nakupu opreme do izgradnje kompleksnih IKT sistemov in njihovega vzdrževanja.

#1

Ekipa vrhunskih strokovnjakov


Naša moč so naši visoko usposobljeni in motivirani sodelavci.

O NAS

NAŠE POSLANSTVO
Svojim strankam želimo zagotavljati zares kakovostne IT izdelke in storitve z visoko dodano vrednostjo, ki bo zadovoljila tako lastnike kot njihove zaposlene. Poslanstvo podjetja je tudi ustvarjanje stimulativnega delovnega okolja, v katerem lahko zaposleni iščejo in ustvarjajo vrhunske rešitve za naše stranke.
NAŠ CILJ
Cilj podjetja Alldea je ostati iskan in kredibilen partner na področjih sistemske integracije, svetovanja, tehnične podpore in prodaje IT opreme znamke DELL. Z našimi naročniki želimo vzpostaviti dolgoročen partnerski odnos, saj na ta način lahko do podrobnosti spoznamo njihove potrebe in način delovanja.