MOČ JE V ZNANJU IN SODELOVANJU

Združujemo visoko usposobljene in motivirane sodelavce ter vzdržujemo tesno partnerstvo s svetovno priznanim proizvajalcem DELL Technologies.

DELL

Dell je podjetje, ki se osredotoča na razvoj vseh računalniških naprav, ki jih ljudje uporabljajo pri svojem delu – za svoje inovacije je bil nagrajen na področju tankih klientov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov, namiznih računalnikov, močnih grafičnih delovnih postaj, robustnih naprav in monitorjev.

DELL Technologies

DELL Technologies je podjetje, ki s svojimi strežniki, diskovnimi polji, konvergenčno tehnologijo in oblačnimi rešitvami ponuja osnovne gradnike za izgradnjo, posodobitev, avtomatizacijo in transformacijo datacentrov.

Obstaja veliko poti za posodobitev IKT infrastrukture. Stranke, ki se odločijo za posodobitev infrastrukture z rešitvami podjetja ALLDEA v partnerstvu z eno največjih svetovnih firm DELL dobijo zagotovilo, da bo implementacija izvršena v optimalnem roku in, da so rešitve preverjene in testirane na svetovnem nivoju. Preverjeni infrastrukturni gradniki - preverjena tehnologija- preverjen in izkušen partner.

PONUDBA IT OPREME

STREŽNIKI

Z DELL POWEREGDE STREŽNIKI DO IT TRANSFORMACIJE

Dell PowerEdge strežniki so osnova za IT transformacijo, z vgrajeno, dovršeno varnostjo, pametno avtomatizacijo ter možnostjo razširitve. Namenjeni so tako malim, srednjim kot velikim podjetjem in prav vsem nudijo varno in nemoteno poslovanje.

Izberite Dell PowerEdge strežnike za:

 • Varno in učinkovito hrambo in deljenje podatkov ter aplikacij
 • Varen nadzor dostopa
 • Zanesljivo delovanje in 24/7 Dell support
 • Avtomatsko spremljanje delovanja s SupportAssist

DELLEMC strežniki za maksimalno hitro IT transformacijo.

SPOZNAJTE DELLEMC strežnike narejene za vaš posel.

DISKOVNA POLJA

»ALL-FLASH« (SSD) DISKOVNA POLJA POSPEŠIJO VAŠO IT TRANSFORMACIJO

Sodobna in hitra diskovna polja z napredno programsko opremo omogočijo do 126% ROI in so ključnega pomena, da ohranite korak pred konkurenco. Opremljena z Intel Xeon procesorji in SSD diski omogočajo hitro delovanje aplikacij in povečanje produktivnosti. Dell EMC vodilni na trgu diskovnih poljomogoča uporabnikom izvajanje zahtevnih nalog: »data duplication, thin-provisioning, space-efficient snapshots, data replication, advanced encryption, …«

Transformirajte vaš IT z vodilnimi DELLEMC diskovnimi polji.

MREŽNA OPREMA

Energetsko varčna in stroškovno učinkovita stikala narejena za posodobitev in nadgradnjo mrežne infrastrukture, ki pripomorejo z zanesljivejšemu poslovanju in zmanjšanju stroškov lastništva.

GRAFIČNE POSTAJE

DELL PRECISION URESNIČI VAŠE IDEJE

Sestavite si najzmogljivejše grafične postaje, ki so certificirane za vaše aplikacije. Zgrajeni z najzmogljivejšimi procesorji, najhitrejšimi pomnilnimi moduli ter velikim naborom zmogljivih grafičnih kartic Precision grafične postaje izzovejo vaše znanje in kreativnost.

Precision MOBILE
Prenosniki, ki nudijo zmogljivost ter eleganco. Narejeni za zahtevne uporabnike, ki želijo najtanjše, lahke, zmogljive in trpežne prenosnike. Narejeni so iz sodobnih najnaprednejših materialov.

Precision TOWER
Namizno ohišje z možnostjo nadgradnje za najzahtevnejše uporabnike.

Precision RACK
Namenjen uporabnikom, ki želijo varno z oddaljenega mesta dostopati do podatkov in si hkrati zagotoviti najzmogljivejšo grafično postajo.

TANKI KLIENTI

Dell ponuja širok nabor varnih, zanesljivih in stroškovno učinkovitih tankih klientov Wyse, ki so namenjeni za integracijo v katero koli virtualizirano ali spletno naravnano infrastrukturo, hkrati pa izpolnjujejo zahteve glede energijske porabe za vsako aplikacijo.

Deluje na Citrix, Microsoft in VMWare platformah.

MONITORJI

#1 MONITORJI ŽE 5 LETO ZAPORED.

Kot svetovna številka 1 med monitorji Dell ve kaj je potrebno, da so najboljši. Neverjetna barvna natančnost in inovativna tehnologija spadata med glavne prednosti Dell monitorjev. Nagrajeni monitorji podjetja Dell so zasnovani tako, da ustrezajo vsaki poslovni potrebi in proračunu. Odlikuje jih izjemna zanesljivost in napredne tehnologije za povečanje učinkovitosti uporabnika pri delu. Ne glede kaj delate, z Dell monitorji boste delali bolje.

Širok nabor Dell monitorjev, ki presegajo vaša pričakovanja

Nagrajeni monitorji

Zakaj Dell monitorji

NAMIZNI RAČUNALNIKI

DELL OPTIPLEX NAMIZNI RAČUNALNIKI

25 let prodornih inovacij na področju namiznih računalnikov.

Spoznajte nove Optiplex računalnike. Vsestranske oblike ohišij in Intel procesorji povečujejo produktivnost kot nikoli prej. Z njihovo uporabo izkoristite ves potencial.

Najvarnejši namizni računalniki

Dell Optiplexi ponujajo celovito šifriranje, avtentikacijo in inovativno preprečevanje zlonamerne programske opreme iz enega samega vira. Rešitve Dell Data Security ščitijo podatke končnega uporabnika in s tem olajšajo centralno upravljanje varnostni in skladnosti.

OptiPlex Desktop Computers

PRENOSNIKI

DELL prenosniki spadajo med najbolj varne, najbolj zanesljive in najbolj obvladljive prenosnike na svetu. Med različnimi serijami in velikosti zaslonov lahko vsak najde sebi primernega.

Serije prenosnikov:

 1. Latitude
 2. XPS
 3. Precision
 4. Vostro
 5. Inspiron
 6. Rugged

Laptops

DELL GARANCIJA

Izberite Dell garancijo, zmanjšajte čas izpadov in se osredotočite na to, kar je pomembno za vas. Izberite pravo garancijo skupaj z vašo Dell napravo in pozabite na skrbi.

Tipi DELL garancij:

 1. BASIC WARRANTY NBD
 2. PROSUPPORT
 3. PROSUPPORT PLUS
 4. PROSUPPORT FLEX

H/W Basic Warranty and ProSupport suite

OSTALE BLAGOVNE ZNAMKE