Partnerji

DELL INC
Dell Inc. je ameriško računalniško podjetje s sedežem v Teksasu. Ukvarja se s proizvodnjo različne strojne opreme.

DELL Technologies
Dell Technologies je ameriška multinacionalna korporacija, ki se ukvarja s prodajo diskovnih polj, informacijsko varnostjo, virtualizacijo, analitiko in računalništvom v oblaku.

MICROSOFT
Microsoft je ameriško računalniško podjetje s sedežem v Redmondu (Washington, ZDA), ki sta ga leta 1975 ustanovila Bill Gates in Paul Allen. Microsoft je največje softversko podjetje na svetu z 128.000 zaposlenimi.

VMWARE
VMware je vodilno podjetje na področju razvoja programske opreme za virtualizacijo.

VEEAM SOFTWARE
Veeam Software je podjetje, ki razvija inovativno programsko opremo za upravljanje in za zaščito podatkov ter je vodilno na svetu na tem področju.

SOPHOS GROUP PLC.
Podjetje Sophos Group plc., s sedežem v Veliki Britaniji in Združenih državah Amerike, je osredotočeno na zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Že leta 1980 smo izdelali našo paleto protivirusnih izdelkov in izdelkov za šifriranje podatkov. Danes naši izdelki varujejo več kot 100.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov v več kot 150 državah, od mobilnega portala, strežnikov in računalnikov, do podatkov v oblaku in uporabniških mobilnih naprav.

SONICWALL
Podjetje SonicWALL je ponudnik programskih in strojnih požarnih pregrad, namenjene zaščiti digitalnih komunikacij med sedežem podjetja in podružnicam, varni širokopasovni dostop do interneta in filter vsebin. Ostali produkti in programska oprema zagotavljajo varnostno kopije podatkov. SonicWALL, ponuja tudi storitve, kot so filtriranje vsebin in preprečevanje vdorov.

QUEST SOFTWARE
Quest Software je podjetje s širokim naborom programskih rešitev. Njihova rešitve so namenjene izboljševanju zmogljivosti aplikacij, upravljanju prehodov na nove platforme programske opreme in nadziranju pretoka podatkov preko poslovnih omrežij in interneta. Vse njihove rešitve, ki so prav tako združljive z Microsoftovim in IBM-ovim sistemom za podatkovne baze, se uporabljajo za diagnostiko omrežja, nadzor, nameščanje aplikacij in replikacijo podatkov v primeru sistemskih napak.

HP - HEWLETT PACKARD
HP je okrajšava za dolgo ime podjetja Hewlett-Packard, ki je bilo ustanovljeno leta 1939 v Kaliforniji. Je eno največjih multinacionalih podjetij, ki se ukvarja z informacijsko tehnologijo. Zagotavljajo tehnološke rešitve za več kot 170 držav po vsem svetu. Podjetje HP je predvsem poznano po široki paleti digitalnih izdelkov, kot so tiskalniki, skenerji, osebni in prenosni računalniki, strežniki, tablični računalniki, monitorji in druga računalniška oprema.

LENOVO
Podjetje Lenovo je vodilno inovativno podjetje s področja računalniške opreme. Blagovna znamka Lenovo je na trgu šele od leta 2004, čeprav je bilo podjetje Lenovo ustanovljeno že leta 1984. Leta 2005 so prevzeli del podjetja IBM, ki je leta 1981 izumil osebni računalnik. Lenovo svojim strankam ponuja široko paleto izdelkov s področja informacijske tehnologije. V ponudbi imajo številne različice osebnih in prenosnih računalnikov pod znamko Think (ThinkPad, ThinkCentre, ThinkServer, ThinkStation, ThinkVision displays) in tabličnih računalnikov. Razvijajo tudi pametne telefone in produkte za pametne televizijske sprejemnike.

SOCOMEC
SOCOMEC je industrijska skupina, ki je bila ustanovljena leta 1922 in danes zaposluje 3100 delavcev. Naša osnovna dejavnost je razpoložljivost, nadzor in varnos nizkonapetostnih električnih omrežij s povečano osredotočenostjo na racionalno rabo energije. Kot proizvajalec UPS sistemov, statičnih preklopnih sistemov, pretvornikov energije in merilnih naprav namenja SOCOMEC skoraj 10 odstotkov prihodkov.

UBIQUITY
Podjetje Ubiquiti Networks je bilo ustanovljeno leta 2005 v ZDA. Izdelujejo rešitve za brezžična omrežja. Njihov namen je izdelava naprednih rešitev za končne stranke.

KONICA MINOLTA
Konica Minolta Slovenija je vodilni ponudnik izdelkov, storitev in rešitev, ki so bistvenega pomena na področju upravljanja z dokumenti in poslovnih rešitvev. V prodajnem portfelju ima na voljo tiskalnike in multifunkcijske tiskalnike za poslovno uporabo, programsko opremo za učinkovito upravljanje s tiskalniško floto in s tiskanjem povezanimi opravili, bogat nabor rešitev za upravljanje z dokumenti in poslovnimi procesi, (Enterprise Content Management in Business process Management), rešitve in storitve s področja upravljanja IT infrastrukture, ter sisteme za produkcijski in industrijski tisk.

SYNOLOGY
Synology je relativno mlado podjetje, ki od leta 2000 izdeluje in prodaja večkrat nagrajene omrežne naprave z vgrajenimi diski (NAS - Network Attached Storage), namenjene podjetjem in domačim uporabnikom. Izdelki Synology izkoriščajo prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako podjetjem in domačim uporabnikom omogočajo zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov.

QNAP
Visokotehnološko tajvansko podjetje QNAP Systems, Inc. (QNAP – Quality Network Appliance Provider) je vodilni proizvajalec produktov za omrežno shranjevanje podatkov – NAS. S trdnim delom in strokovnim znanjem svojih inženirjev je podjetje od ustanovitve leta 2004 izdelalo več sto različnih modelov strežnikov za omrežno shranjevanje podatkov ter videonadzor. Svojim strankam ponuja visoko zmogljive in zanesljive rešitve za skladiščenje podatkov, videonadzor ter zabavno elektroniko. S tehnološkimi inovacijami, novimi funkcijami pa tudi moderno obliko inženirji nenehno izboljšujejo sisteme in omeniti velja, da so QNAP-ove redne posodobitve in izboljšave sistema (ang. firmware) brezplačne, tako da strankam od nakupa naprave ni potrebno plačevati ničesar več.

BARRACUDA
Kalifornijsko podjetje Barracuda Networks, ki ima po svetu skoraj 200 tisoč strank, je specializirano za poslovne rešitve na področjih računalniških omrežij, hrambe podatkov, varnosti ter računalniških oblakov. Z njimi cilja predvsem na manjša in srednje velika podjetja, ki imajo na področju informatike čedalje več izzivov, saj so omejena s svojimi proračuni za IT, pogosto pa tudi kadrovsko podhranjena. Rešitve Barracuda Networks so večinoma celovite in lahko nadomestijo tudi dve ali tri ločene naprave in aplikacije za upravljanje omrežij in varnosti. Enoten uporabniški vmesnik olajša tudi upravljanje, saj za ta področja v podjetju skrbi manjše število informatikov, kar razbremeni oddelek informatike, zaposleni pa se lahko bolj posvetijo razvojnim izzivom. Cilj je poenostaviti vse bolj kompleksna okolja IT, saj kompleksnost ne le draži področje informatike, temveč ga na dolgi rok dela neobvladljivega.